ВИЗНАЧЕННЯ ВИМОГ ДО «ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ЛІХТАРЯ» ЯК ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО ЗАСОБУ ОСВІТЛЕННЯ - Шевченко, Тихін Віталійович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
У статті висвітлені проблемні питання використання засобів освітлення поліцейськими, окреслений сучасний стан проблемного питання та ступінь вивченості проблеми. Опрацьований сучасний стан вітчизняної науки з даного питання, визначений ступінь впливу необхідності підбору відповідних засобів освітлення на стан забезпечення особистої безпеки поліцейських України та стан їхніх службових показників, опубліковані дані досліджень, що були проведені серед поліцейських різних підрозділів та служб, окреслені та визначені критерії та сформовані вимоги, яким повинен відповідати службовий ліхтар для підрозділів Національної поліції України.