ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЯК ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПРОКУРОРІВ - Лапкін, Андрій Васильович; Селивоненко, Богдан Володимирович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню особливостей підвищення кваліфікації прокурорів в Україні. З’ясовано місце підвищення кваліфікації у системі прав і обов’язків прокурорів. Визначено значення підвищення кваліфікації та запропоновано оцінювати його в аспекті ефективності службової діяльності прокурора. Визначено прогалини та недоліки, наявні у чинній системі підвищення кваліфікації прокурорів. Окреслено науково обґрунтовані пропозиції щодо удосконалення системи підвищення кваліфікації прокурорів.