УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПРИКЛАДНОЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВІДОМЧИХ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ВИКЛИКИ ВОЄННОГО СТАНУ - Сирмаміїх , Віктор Васильович; Миронов, Юрій Олексійович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено актуальним питанням професійної підготовки майбутніх працівників Національної поліції України, від якої залежить їхній рівень службової підготовленості та забезпечується ефективне виконання ними завдань в умовах воєнного стану. Звернуто увагу на необхідність застосування екіпірування та спеціальних засобів у процесі фізичної підготовки курсантів закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Окреслено необхідність впровадження освітнього компонента «Професійно-прикладна фізична підготовка в екстремальних умовах» в освітній процес професійної підготовки майбутніх працівників Національної поліції.