ЗНАЧЕННЯ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАВДАНЬ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - Лапкін, Андрій Васильович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
Статтю присвячено дослідженню правової природи та співвідношення оперативно-розшукової діяльності та кримінального провадження. З’ясовано значення оперативно-розшукової діяльності для виконання завдань кримінального провадження. Розглянуто такі проблеми: 1) здійснення оперативно-розшукової діяльності поза сферою кримінального провадження; 2) співвідношення оперативно-розшукової діяльності та розшукових дій у кримінальному провадженні; 3) правову природу оперативно-розшукової діяльності у сфері кримінального провадження; 4) відповідність органів, які провадять оперативно-розшукову діяльність, та оперативних підрозділів у кримінальному провадженні.