ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ ДЛЯ БЛИЗЬКИХ РОДИЧІВ ТА ЧЛЕНІВ СІМ’Ї ОСІБ, ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ ЗА ОСОБЛИВИХ ОБСТАВИН - Катеринчук, Катерина Володимирівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2025)
У статті визначені основні аспекти та ключові положення, які стосуються: грошового забезпечення військовослужбовців та членів їхніх сімей; особистого розпорядження військовослужбовця; отримання грошового атестата; правового виховання військовослужбовців; умов отримання пільг щодо оплати житла та комунальних послуг близькими родичами та членами сім’ї осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та інші фінансові питання. Визначено недоліки нормативно-правового забезпечення питань, які регулюють особливості захисту прав близьких родичів та членів сім’ї осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, і розроблено відповідні пропозиції.