КІБЕРЗЛОЧИНИ ЯК ОБ’ЄКТ ПРАВОВОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ - Габорець, Ольга Андріївна; Пекарський, Сергій Петрович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2025)
У статті проведено правовий аналіз кіберзлочинів як об’єкта класифікації в умовах цифровізації суспільства. Акцентовано на нормативній невизначеності, труднощах кваліфікації, особливостях використання електронних доказів і міжвідомчій координації. Запропоновано авторське бачення класифікації кіберзлочинів з урахуванням міжнародних стандартів та національного законодавства.