РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ СТАНОВЛЕННЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ МІЛІЦІЇ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ» ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА Є. В. ЗОЗУЛІ ТА КАНДИДАТА ЮРИДИЧНИХ НАУК О. В. БАРАНОВСЬКОГО - Ярмиш, Олександр Назарович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ СТАНОВЛЕННЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ МІЛІЦІЇ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ» ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА Є. В. ЗОЗУЛІ ТА КАНДИДАТА ЮРИДИЧНИХ НАУК О. В. БАРАНОВСЬКОГО