РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ДЖЕРЕЛА ДОКАЗІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ», ПІДГОТОВЛЕНУ АВТОРСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ДОНЕЦЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ: С. С. ВІТВІЦЬКИМ, О. О. ВОЛОБУЄВОЮ, Д. В. ДАВИДОВОЮ, ЗА ЗАГАЛЬНОЮ РЕДАКЦІЄЮ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ - Удалова, Лариса Давидівна (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ДЖЕРЕЛА ДОКАЗІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ», ПІДГОТОВЛЕНУ АВТОРСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ДОНЕЦЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ: С. С. ВІТВІЦЬКИМ, О. О. ВОЛОБУЄВОЮ, Д. В. ДАВИДОВОЮ, ЗА ЗАГАЛЬНОЮ РЕДАКЦІЄЮ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА С. С. ВІТВІЦЬКОГО