РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ПРОТИДІЯ СУДОВОМУ РОЗГЛЯДУ У КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕННЯХ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ У СУЧАСНИХ РЕАЛІЯХ» ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА О. В. ОДЕРІЯ, КАНДИДАТА ЮРИДИЧНИХ НАУК Р. В. МУДРЕЦЬКОГО - Стратонов, Василь Миколайович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «ПРОТИДІЯ СУДОВОМУ РОЗГЛЯДУ У КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕННЯХ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ У СУЧАСНИХ РЕАЛІЯХ» ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА О. В. ОДЕРІЯ, КАНДИДАТА ЮРИДИЧНИХ НАУК Р. В. МУДРЕЦЬКОГО