РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «КРИМІНОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ЗАПОБІГАННЯ ЗЛОЧИНАМ ПРОТИ МОРАЛЬНОСТІ», ПІДГОТОВЛЕНУ АВТОРСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ЗА ЗАГАЛЬНОЮ РЕДАКЦІЄЮ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА С. Ф. ДЕНИСОВА - Колб, Олександр Григорович (Українська поліцеїстика: теорія, законодавство, практика, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ «КРИМІНОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ЗАПОБІГАННЯ ЗЛОЧИНАМ ПРОТИ МОРАЛЬНОСТІ», ПІДГОТОВЛЕНУ АВТОРСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ЗА ЗАГАЛЬНОЮ РЕДАКЦІЄЮ ДОКТОРА ЮРИДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА С. Ф. ДЕНИСОВА